Hitta mig på Facebook, Instagram och Pinterest!

21.01.2019 kl. 17:01

Foto: Ilmari Fabritius

Jag kom på att jag varit dålig på att berätta var det lönar sig att följa mig! Jag har gärna fler följare på alla de här kanalerna, men vart du ska beror lite på vad som intresserar dig. 

Om du  vill bli inspirerad

Då ska du ta dig till @fagerdam på Instagram! Där postar jag  bilder på min bulletjournal. Har lite planer på att också ladda upp mina teckningar, om och när jag blir ivrig på att teckna igen. Instagramkontot är alltså vigt för mitt kreativa jag!

Om du älskar bulletjournals och vill prata om dem

Då ska du förstås följa med Fager Dam på insta men också gå med i Facebookgruppen för finlandssvenskar som är inne på bulletjournals och planners! Gruppen har redan över tvåhundra medlemmar och där finns mycket inspiration. 

Om du vill följa mina resor och äventyr

Då gäller det att följa mitt personliga konto på Instagram, där heter jag @hvalfthan. Jag lägger upp bilder från mitt liv, mest den vackra sidan pga Instagram är sånt. Det vill säga sommarstugan, resor, selfies, spännande konstutställningar och så vidare. Och förstås min vardag i instastories.

Om du vill vara ajour med bloggen

Så kommer du förstås hit men jag skulle gärna vilja att fler bloggläsare följde bloggens Facebooksida! Där uppdaterar jag ibland om grejer som jag inte bloggar om. 

Om du vill mysa med en pysselvideo

Då ska du följa mig på Youtube! Aj aj så ivrig jag varit med Youtube den senaste tiden. Nu gör jag videor om min bulletjournal, tidigare gjorde jag bokvloggar. Men jag har planer på allt möjligt annat också, bla lite tips om hur man vaknar tidigare. 

Om du vill frossa i vackra bilder

Pinterest är riktigt min guilty pleasure. Där pinnar jag bilder som är överljuvliga. Mest mode men också sådant relaterat till resor, växter, inredning och godis. Pinnar aldrig en bild på riktig mat, bara kaffe, godis och cocktails. Det är mycket långt från verkligheten.

Hur många kanaler i sociala medier håller du på med? Det här var inte ens alla inser jag, till exempel har jag ju Twitter också.  Berätta gärna var du vill att jag följer dig <3

 

Kategorier

Senaste kommentarer

Augusti 2019

Här hittar du mig

Januari 2019

Hitta mig på Facebook, Instagram och Pinterest!Hur jag använder min bulletjournal för att söka jobbLux Helsinki 2019Jag trodde det var onödigt att färgmatcha2019 - året då jag vill blomstra

December 2018

Jag hade en bulletjournal utan att veta om det

November 2018

Så blev jag förtjust i JeppisMina planer för Nanowrimo och ny bulletjournal

Oktober 2018

Fager Dam fyller 10 år!Jag hjärta Ischia!

September 2018

Hur jag använder min bulletjournal på riktigt!

Augusti 2018

Nya brillor!

Juli 2018

Mitt sommarlov

Juni 2018

Vad jag hatar med bulletjournals!

Maj 2018

Den tidiga sommarenVåren 2018 - nytt i min garderobHej från Borgåstudion

Mars 2018

Min första bulletjournal i storlek A6Jag överlevde en andra omgång av Gossip Girl

Februari 2018

Mars månad i min bulletjournalMina bästa tips för Madrid

Januari 2018

Sista chansen att shoppa i MujiNytt år, nya målsättningar

December 2017

God Jul och Gott Nytt År 2018De ville inte charma mig, de ville bara känna sig mäktigaFinland 100 och en blå månad i min bulletjournal400 ord om dagen

November 2017

Schh, NaNoWriMo!

Oktober 2017

I min väska - ännu mera rosaDärför tycker jag om hösten

September 2017

Den stora blogglistanI min väska - rosa och rosorSimmar och simmar lite till

Augusti 2017

September i min bulletjournalDet blev en svart bujo - och ny insta!Vilken anteckningsbok ska bli min nästa bujo?

Juli 2017

Mina bästa Hangö-tips!Sommaren som icke blev

Juni 2017

Ivern var det inget fel på när jag gjorde mitt herbarium