Mitt sommarlov

02.07.2018 kl. 23:00
Untitled

 

Så här ivrigt skuttade jag iväg på sommarlov i mitten av juni! Haren som bor vid vår sommarstuga är så söt <3 <3 Förövrigt spännande hur stor skillnad det är på skogsharen och fältharen, som man ser mest av i stan. Skogsharen är ulligare och gulligare och har mörkbrun päls. 

 

Untitled

 

Jag var hela två veckor borta från stan, mest på vår sommarstuga men hann också fira midsommar i Hangö. Var ruggigt väder på midsommarafton så jag var mycket glad över att min kompis Clara ordnat bastu för oss på Silversand! Bastu och god mat och sedan lite drinkar på HSF, vad är väl bättre.

Försökte reda ut vad som är säsongens innedrink. Googlade mig fram till att Aperol Spritz är out, Gin Tonic och Negroni är in. Men! Nu börjar jag misstänka att Limoncello Spritz blir nästa stora grej. Vad tror du?

 

Untitled

 

Har fixat mina sidor för juli i min bulletjournal. Och testat IGTV! För dig som inte visste så kan man nu ladda upp video på tio minuter på instagram. Japp, det finns inte liksom i bildflödet utan högst upp en IGTV länk som leder till ett helt nytt videoflöde. Det här har introducerats alldeles nu under de senaste veckorna. Jag filmade en snutt av min bujo för @fagerdam på insta, gå och kolla om ni är nyfikna.

 

Untitled

 

Skärgården alltså. Alltid fint! Var så himla skönt att få bara vara ett tag. 

Avslutade semestern med att fara till Borgbacken med min brors familj. Mycket kul att få smälla i sig våfflor och åka bergochdalbana med glada brorsdöttrar.

Untitled

 

Ja imorgon börjar jobbet igen. Har lite myror i benen nu för jag tycker jag borde börja jobba med något nytt i något skede, men vet inte vad det skulle kunna vara. Eller hur jag ska komma dit. He he. "Målmedveten".  

Det känns säkert klarare efter några dagar på jobbet. Har glömt bort lite mitt jobbjag vilket jag antar är tanken med att ha semester. 

Kategorier

Senaste kommentarer

Augusti 2019

Här hittar du mig

Januari 2019

Hitta mig på Facebook, Instagram och Pinterest!Hur jag använder min bulletjournal för att söka jobbLux Helsinki 2019Jag trodde det var onödigt att färgmatcha2019 - året då jag vill blomstra

December 2018

Jag hade en bulletjournal utan att veta om det

November 2018

Så blev jag förtjust i JeppisMina planer för Nanowrimo och ny bulletjournal

Oktober 2018

Fager Dam fyller 10 år!Jag hjärta Ischia!

September 2018

Hur jag använder min bulletjournal på riktigt!

Augusti 2018

Nya brillor!

Juli 2018

Mitt sommarlov

Juni 2018

Vad jag hatar med bulletjournals!

Maj 2018

Den tidiga sommarenVåren 2018 - nytt i min garderobHej från Borgåstudion

Mars 2018

Min första bulletjournal i storlek A6Jag överlevde en andra omgång av Gossip Girl

Februari 2018

Mars månad i min bulletjournalMina bästa tips för Madrid

Januari 2018

Sista chansen att shoppa i MujiNytt år, nya målsättningar

December 2017

God Jul och Gott Nytt År 2018De ville inte charma mig, de ville bara känna sig mäktigaFinland 100 och en blå månad i min bulletjournal400 ord om dagen

November 2017

Schh, NaNoWriMo!

Oktober 2017

I min väska - ännu mera rosaDärför tycker jag om hösten

September 2017

Den stora blogglistanI min väska - rosa och rosorSimmar och simmar lite till

Augusti 2017

September i min bulletjournalDet blev en svart bujo - och ny insta!Vilken anteckningsbok ska bli min nästa bujo?

Juli 2017

Mina bästa Hangö-tips!Sommaren som icke blev

Juni 2017

Ivern var det inget fel på när jag gjorde mitt herbarium