Mitt sommarlov

02.07.2018 kl. 23:00
Untitled

 

Så här ivrigt skuttade jag iväg på sommarlov i mitten av juni! Haren som bor vid vår sommarstuga är så söt <3 <3 Förövrigt spännande hur stor skillnad det är på skogsharen och fältharen, som man ser mest av i stan. Skogsharen är ulligare och gulligare och har mörkbrun päls. 

 

Untitled

 

Jag var hela två veckor borta från stan, mest på vår sommarstuga men hann också fira midsommar i Hangö. Var ruggigt väder på midsommarafton så jag var mycket glad över att min kompis Clara ordnat bastu för oss på Silversand! Bastu och god mat och sedan lite drinkar på HSF, vad är väl bättre.

Försökte reda ut vad som är säsongens innedrink. Googlade mig fram till att Aperol Spritz är out, Gin Tonic och Negroni är in. Men! Nu börjar jag misstänka att Limoncello Spritz blir nästa stora grej. Vad tror du?

 

Untitled

 

Har fixat mina sidor för juli i min bulletjournal. Och testat IGTV! För dig som inte visste så kan man nu ladda upp video på tio minuter på instagram. Japp, det finns inte liksom i bildflödet utan högst upp en IGTV länk som leder till ett helt nytt videoflöde. Det här har introducerats alldeles nu under de senaste veckorna. Jag filmade en snutt av min bujo för @fagerdam på insta, gå och kolla om ni är nyfikna.

 

Untitled

 

Skärgården alltså. Alltid fint! Var så himla skönt att få bara vara ett tag. 

Avslutade semestern med att fara till Borgbacken med min brors familj. Mycket kul att få smälla i sig våfflor och åka bergochdalbana med glada brorsdöttrar.

Untitled

 

Ja imorgon börjar jobbet igen. Har lite myror i benen nu för jag tycker jag borde börja jobba med något nytt i något skede, men vet inte vad det skulle kunna vara. Eller hur jag ska komma dit. He he. "Målmedveten".  

Det känns säkert klarare efter några dagar på jobbet. Har glömt bort lite mitt jobbjag vilket jag antar är tanken med att ha semester. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Kategorier

Senaste kommentarer