Den tidiga sommaren

22.05.2018 kl. 15:02

Untitled

Det blev sommarväder! Förra veckan var det riktigt hett, nästan 30 grader. Och idag 22 grader på Tölö torg. Jag säger bara skönt, jätteskönt. Och motar bort en liten angstig tanke om att vädret kanske ändå är fel och tecken på den stora miljökatastrofen.

Jag ska semestra i juni så nu blir det spännande att se om det fortsätter så här eller om det blir 10 grader och regn. 

Maj månad kan vara superstressig - det händer så mycket nu och så ska man till stugan osv. Men i år har jag haft en rätt så chill maj månad. Hjälper att jag jobbar deltid, bara fyra dagar i veckan. Idag har jag min icke-Yle-dag och hann då njuta en stund på torget. 

Men nu ska jag rota fram problemavfall och skrot pga det kommer en bil som samlar sånt i kväll till mina kvarter. Det är en dålig sak om mikron börjar blixtra till och lukta rök, inte sant? Den gjorde så någon dag sen. Kanske läge att slänga.

Kategorier

Senaste kommentarer

Augusti 2019

Här hittar du mig

Januari 2019

Hitta mig på Facebook, Instagram och Pinterest!Hur jag använder min bulletjournal för att söka jobbLux Helsinki 2019Jag trodde det var onödigt att färgmatcha2019 - året då jag vill blomstra

December 2018

Jag hade en bulletjournal utan att veta om det

November 2018

Så blev jag förtjust i JeppisMina planer för Nanowrimo och ny bulletjournal

Oktober 2018

Fager Dam fyller 10 år!Jag hjärta Ischia!

September 2018

Hur jag använder min bulletjournal på riktigt!

Augusti 2018

Nya brillor!

Juli 2018

Mitt sommarlov

Juni 2018

Vad jag hatar med bulletjournals!

Maj 2018

Den tidiga sommarenVåren 2018 - nytt i min garderobHej från Borgåstudion

Mars 2018

Min första bulletjournal i storlek A6Jag överlevde en andra omgång av Gossip Girl

Februari 2018

Mars månad i min bulletjournalMina bästa tips för Madrid

Januari 2018

Sista chansen att shoppa i MujiNytt år, nya målsättningar

December 2017

God Jul och Gott Nytt År 2018De ville inte charma mig, de ville bara känna sig mäktigaFinland 100 och en blå månad i min bulletjournal400 ord om dagen

November 2017

Schh, NaNoWriMo!

Oktober 2017

I min väska - ännu mera rosaDärför tycker jag om hösten

September 2017

Den stora blogglistanI min väska - rosa och rosorSimmar och simmar lite till

Augusti 2017

September i min bulletjournalDet blev en svart bujo - och ny insta!Vilken anteckningsbok ska bli min nästa bujo?

Juli 2017

Mina bästa Hangö-tips!Sommaren som icke blev

Juni 2017

Ivern var det inget fel på när jag gjorde mitt herbarium