Nytt år, nya målsättningar

05.01.2018 kl. 20:43
Untitled

 

Jag tittade igenom fjolårets nyårslöften och konstaterade att jag klarat två av tre.

Nya roliga jobb - det har jag haft, allt från att göra kulturinslag för radion till att jobba som programledare för Naturväktarna.

Ny rolig fritidssyssla - jag började med bulletjournal, gjorde Youtube-videon om ämnet, startade ett nytt instagram-konto och dessutom den finlandssvenska bujogruppen. Har varit så kul att ha en ny hobby!

Men att komma i bra skick fysiskt lyckades inte alls. Trots att jag under hela året satsade på att träna och inte äta socker. 

Det bara räckte inte till, trots att jag tränade så blev det för lite gjort. Och sedan föll jag och skadade ledbanden i min vrist på sommaren och det tog månader för det att bli riktigt bra.

Så för 2018 ska jag återanvända fjolårets nyårslöfte och satsa fullt ut på hälsan. 

Så nyårslöften för 2018 blir....

  • Komma i form och bli friskare
  • Ha ett vackert och välstädat hem
  • Göra bra journalistik

Orsaken jag vill satsa på städning är att det var en liten fasad- och fönsterrenovering i mitt husbolag under 2017. Jag fick veta när den skulle börja först några veckor före dagen D. Så hade inte planerat in tillräckligt med tid för att städa och sånt.

Sa jag att jag skadade foten på sommaren. Just det. Gissa om det gick bra att städa upp byggdamm med svullen vänsterfot.

Ett struligt och stressigt år har 2017 varit, men med många höjdpunkter också. 2018 vill jag helst ha det lite lugnare.

Har du gjort några nyårslöften?

Kategorier

Senaste kommentarer