Schh, NaNoWriMo!

01.11.2017 kl. 21:10
 

A post shared by Fager Dam (@fagerdam) on

 

 

Så det här hände. Jag anmälde mig spontant till NaNoWriMo, fast jag absolut inte har någon tid att skriva 50 000 ord på en roman under november månad. Satte ett lägre mål i min bullet journal - 20 000 ord - men ärligt talat blir det inte heller av.

Så många på riktigt viktigare saker jag borde fokusera på nu. Men jag behövde en ny hobby. Något att tänka på som inte har med jobb att göra. Och lite omväxling. Tror jag blir mindre aktiv i sociala medier under november månad.

Tänker att om jag får in vanan att skriva bara en kvart om dagen så är det redan något.

Skriver du under NaNoWriMo? Jag heter Fager Dam där. Fick ihop modiga 548 ord idag trots som sagt noll tid för projektet.

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Jag skriver där, under namnet HellhoundHarry (jag addar dig om du inte har något emot det). :)
Jag fick ihop 3758 ord idag, men jag är arbetslös och ogift så... Jag har mer än tillräckligt med tid.
Lille John01.11.17 kl. 21:46

Kategorier

Senaste kommentarer