Sommaren som icke blev

22.07.2017 kl. 11:36

Juli månad blev inte riktigt så rolig som jag tänkt mig - eftersom jag ramlade och försträckte ledbanden i min vrist i slutet av juni. Jag har kunnat gå och stå på foten, men den har varit svullen och sjuk.

Jag är helt världssämst på att vara sjuk. Kunde liksom inte ta in att vristen var i dåligt skick så har rännt omkring alldeles för mycket.

Nu undrar jag hur jag ska ha tålamod att jumppa mig själv i skick. För tydligen är det fysioterapi och jumppa i mängder som ska gälla så småningom. Kollade upp läget hos en läkare igår som tittade riktigt strängt på mig.

Och usch vad jag surar. Har inte energi att vara glad! Men måste väl tro på att det går att ordna. Har redan bokat in min första fysioterapitid och får ta det därifrån.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Sura ut i fred bara! Sen när du int orkar med det är det nog lättare att vara glad. Tror jag.
Lisa23.07.17 kl. 19:49
Jag tänker precis så - måste sura en stund och sen blir det bra.
26.07.17 17:53

Kategorier

Senaste kommentarer