Jag gör Borgå osäkert

Publicerad 13.04.2017 kl. 20:27

Untitled


Nytt jobb! Jag har ju jobbat som lokalreporter i huvudstadsregionen i några år, nu ska jag jobba på Yle Östnyland i ett par månader. Blir lite långt att pendla men känns också kul att komma till en ny redaktion. Samtidigt är jobbet ungefär detsamma.

Vet inte om det är ett plus eller minus att det finns en chokladbutik i samma hus som redaktionen... har motstått frestelsen hittills men idag köpte jag en massa choklad till påsken!

 

Untitled

 

Är pepp på påsken, mest för att det innebär fyra lediga dagar utan något som helst inplanerat program. Värsta lyxen. I lördags målade vi ägg. Jag var chef och pekade med hela handen medan min mamma och brorsdöttrarna ritade häxor. Jag tycker de blev jättefina.

 

Untitled

Jag har nu delat på min bulletjournal i två häften.

Jag började med bujo i en Leuchtturm som är fin, men lite väl tung och tjock. Särskilt om jag har reportertur vill jag inte bära på så mycket extra.

Nu börjar den dessutom ta slut men jag vill helst byta till en ny först i maj.

Det mörkblå häftet är en moleskine som blev på hälft i höstas. Jag har använt de här tunna häftena av Moleskine för anteckningar i några år nu.

Så, nu har jag haft med mig min Moleskine på jobbet i Borgå och samlat där alla anteckningar kring nya jobbet.

I den större turkosa bujon har jag sedan trackers och listor och allt det, den är för det mesta hemma.

 

Untitled

Jag har fnatt på mexikansk mat och grönkål just nu, så tacos med stekt grönkål är en favorit.

Untitled

Annat - förra veckans fredag och lördag föjde jag med på tv rapporteringen kring det hemska dådet i Stockholm. Och så var det ett kommunalval också. Jag häckade på SFP:s valvaka i Grankulla.

Kan säga att det är lite myky nu! Glad påsk alla, jag ska dega framför tv:n med chokladlakritsen jag släpat hem från Borgå.

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver?
Glad påsk!
emzi14.04.17 kl. 11:18
Tack detsamma!
16.04.17 14:28
Grattis till nya jobbet!
Daniela 14.04.17 kl. 18:32
Tack! Kanske du har något tips för vad jag kunde göra inslag om?
16.04.17 14:28
Jag kan bara äta grönkål rått. Vet inte varför.
Tommix21.04.17 kl. 01:29
Jag tycker inte om rå grönkål! Brukar steka grönkål snabbt i riktigt het panna, helst i avokadoolja och så brukar jag sätta med lite sesamfrön och förstås med flingsalt. Mums!
23.04.17 15:51

Kategorier

Senaste kommentarer