I min väska - blått, grönt och björkfärgat

06.02.2017 kl. 18:23
i min mj bag

 

Jag köpte en Marc Jacobs-väska till mycket facilt pris på Stockmanns vinterrea, och har just nu så fin färgmatchade grejer i den att jag tänkte det skulle vara dags för ett klassiskt i min väska-inlägg!

Från tidigare har jag en grön plånbok och en blå necessär som innehåller mobilens alla sladdar - telefonen ryms också in i necessären om det behövs. Och så har jag en nyckelring med ett svart läderhjärta

Nytt är min bulletjournal, och mobilskalet i vitt med lite grått mönster. Jag köpte dem båda i en pappersaffär på Högbergsgatan som jag glömt namnet på. Det var någonstans vid Johanneskyrkan och där fanns ett mycket bra utbud av anteckningsböcker.

Mest nöjd är jag med min nya penal från Marimekko. Jag älskar den här färgsättningen på Vuokko-mönstret, det är liksom björkfärgat! Jag funderar på om jag borde köpa något till i mönstret, jag tycker det är så fint.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Härlig väska! :)
emzi06.02.17 kl. 20:24
Tack! Svart är förstås lite tråkig färg, men jag kompenserar med granna grejer inuti :)
06.02.17 20:37
Så färgglatt och fint! blev ju glad bara av att kika in i din väska :)
ISA09.02.17 kl. 21:42
Jag blir också glad av att ha så fina saker i väskan.
11.02.17 16:59

Kategorier

Senaste kommentarer