Nyårslöftet - för ett roligare 2017!

05.01.2017 kl. 18:07

Untitled


Så här såg årets första måndag ut - tog en tur ut till Högholmen i Hangö tillsammans med Clara, som också bjöd på kaffe ur en termos. Den här veckan har jag ledigt så hinner fundera på nyårslöften och vad jag vill av 2017.

 

Untitled

 

Utsikten från udden var svindlande, och vi såg flera sångsvanar. Efter att ha chillat i Hangö några dagar är jag nu tillbaka i Tölö och försöker få ordning på mitt stökiga hem.

Ifjol handlade mitt nyårslöfte om att ha tålamod och jobba hårt.

Jag är inte helt säker på att det var ett så bra nyårslöfte - för 2016 blev ett tråkigt år. Jag bara jobbade och jobbade.

Så årets nyårslöfte ska vara tvärtom! 2017 ska jag satsa på att göra roliga saker. Och ta mig an nya utmaningar.

Untitled

 

Och det hann jag med genast på nyårsafton. Som jag skrev redan tidigare gjorde jag och Malin Valtonen Yle Vegas nyårssändning som höll på till halv ett på natten. Bland annat spådde vi varandra i koppar - jag fick hjärtat. Hoppas det betyder en ny kärlek 2017!

Men som sagt, nyårslöften 2017 blir:

  • Göra minst ett riktigt inspirerande jobb där jag får pröva på något helt nytt.
  • Komma i bra skick fysiskt.
  • Göra något superroligt annars bara på fritiden.

Gällande den första punkten har jag redan nu en idé som är helt bananas. Jag ska frilansa under våren och tänker försöka plocka russinen ur bullen och satsa på de roligaste uppdragen först.

Den sista punkten blir svårast. Hjälp hur lyckas jag inte ens definiera vad jag vill göra för roligt på fritiden - vad jag än tänker på så säger hjärnan stopp för ansträngande det blir som ett jobb. Har någon tips för mig?

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Jag tänkte prova på något helt nytt i år! Typ lära mig självförsvar eller att dansa någon specifik stil osv. Vi ska hitta på något tillsammans med en av mina bästa vänner och tror det kommer bli sjukt kul! Tanken är väl att hitta något som håller på en längre tid o som man gör typ 1-2 gånger i veckan. Så det kanske är ett tips? Att lära dig något nytt tillsammans med en god vän :)
CorinneGrönholm06.01.17 kl. 08:29
Ja en sak jag funderat på är att locka någon kompis med mig på träning. Oftast tränar jag ensam, det är mest praktiskt så, men kunde vara kul med sällskap ibland!
06.01.17 11:50

Kategorier

Senaste kommentarer