Inredningsdrömmar - jag vill ha mera ytor!

10.03.2016 kl. 14:28

Untitled

Här ligget jag på soffan och spekulerar efter en morgontur på Yle. Tänkte en liten stund på att ta denna bild med systemkamera, men orkade inte röra på fötterna. De är i samma position som på bilden fortfarande.

Jag spekulerar över en hel del djupa ting och viktiga livsval, men nu tänkte jag blogga om den ytligaste av alla min teorier för tillfället. Vi talar om inredning.

Ser ni hur jag har tagit ett nattduksbord från sovrummet och kombinerat med byrån här i vardagsrummet? Detta är en skiss inför min stora plan!

Jag tänkte flytta de höga bokhyllorna till min hall, där jag nu har alldeles för många bord. När jag flyttade hit hade jag tänkt jobba hemifrån som illustratör och arvet efter det är skrivbord + datorbord + megastor printer/skanner.

Det ska bli ändring av. Hallen (som är ett litet genomgångsrum utan fönster, nästan en korridor) ska ha bokhyllor och ett litet skrivbord.

Och till vardagsrummet tänkte jag ta en hel rad med gamla vita Muurameskåp, små låga byråer alltså, som min mamma inte mera behöver. Dessutom tänkte jag ha en bänk som blombord framför fönstret.

Aj vad det blev lång och krånglig förklaring. Det kommer säkert att ta tid för mig att förverkliga det här. Men det är kiva att planera. Och sen, sen har jag ordentligt med plats för blommor och krukväxter och små lampor och vinylspelare och annat najs.

Kommentarer (1)
Åh! Jag när också ommöbleringsdrömmar. Men just nu är det nog högst på listan att få golvet tvättat. Lättare sagt än gjort med en pilt som antingen leker med vinylspelaren ELLER plaskar i hundens vattenskål...
Julie10.03.16 kl. 21:06
Jag måste kasta bort en massa ondögist stuff innan jag kan ändra om på allvar.
13.03.16 20:55

Kategorier

Senaste kommentarer