Bloggpaus

30.08.2015 kl. 17:51

UntitledJag tror det är bäst att jag tar en rejäl bloggpaus. Jag har inte lust att berätta om mitt liv, och inte heller inspiration att skriva mer allmänna inlägg som jag gjorde för några år sedan Då orkade jag recensera vårmodet och skriva om filmer jag gillade. Men nu är det mera eh, har inget att säga.

Allt krångel med bilderna på bloggen har också tärt på lusten. Jag använde länge Flickr för att ladda upp bilder men de hittar hela tiden på nya egenskaper som gör det krångligt för bloggare (det senaste: man måste ändra på koden för att det inte ska bli ramar som gör reklam för Flickr). Att ladda upp bilder på Tumblr var inte heller någon hit, länkarna slutar funka efter ett tag och en massa bilder har försvunnit från bloggen. Ska se om jag under bloggpausen orkar med att fixa det.

Så en rejäl bloggpaus ska det bli! Men jag uppdaterar flitigt på Instagram där jag heter @helenava, och mindre flitigt på Snapchat där jag heter @fagerdam. Ses där!

Kommentarer (1)
Är du helt säker på detta. Tycker att din blogg är en kvalitetsblogg som kommer att vara saknad.
Peppe01.09.15 kl. 03:47
Kul att du gillar bloggen :) för mig har den dock börjat kännas allt mer som en relikt. Jag behöver släppa loss och se framåt istället för att harva på i samma spår. Ska köpa ny kamera, uppdatera portfoliobloggen, och leta jobbinspiration och fräscha idéer. Sedan ser jag hur bloggandet passar in i paketet.
01.09.15 15:39

Kategorier

Senaste kommentarer