Regattan i Instagram

06.07.2015 kl. 17:13
Hangö regatta

 

Varen icke oroliga, jag har överlevt regattaveckoslutet. Förlorade en bit av en tand i något skede så började måndagen med ett blixtbesök hos tandläkaren, men nu är jag frisk och fräsch igen. Vet faktiskt inte ur och när tanden sprack, den bestod mest av amalgam och en liten bit av min riktiga tand bara försvann. 

Det var riktigt varmt och skönt i Hangö. Hade redan glömt hur stekande varmt det kan bli i hamnen, hade svårt att fatta att det gick att ha t-shirt och shorts. Har frusit så mycket under de senaste somrarna, ifjol var jag ledig när det var som kallast och sedan när det blev varmt stod jag för det mesta i en iskall radiostudio.

Annars var det bra stämning på regattan. Började fredagen med lite prosecco på Fabriksudden, sedan tog jag och Clara oss till övre terrrassen på HSF genom flitigt köande. Köa in til HSF, köa upp till terrassen, köa till toa, köa till baren - tog två timmar ungefär. Men var bra fiilis uppe så värt det. 

Nästa dag badade vi vid Koppnäsudden, och på kvällen hade vi bokat borde ute på Smultrongrundet. Hangonportti tror jag krogen heter officiellt, man tar alltså en liten färja över till båthamnen och där åt jag goda saker som lammtartar. Lönar sig att boka bord till regattan i god tid, kan vara fullt på krogarna.

Sedan satt vi på klipporna och chillade innan vi tog oss till HSF igen - den här gången stannade vi nere, att två kvällar i rad köa knäppt länge mäktade vi inte med. 

Var en hel del festande på bryggorna och i båtarna, det verkade också kul men vi gjorde bara en snabbvisit på en båt. Mindre kul var att det blivit kvar en hel del skräp från festandet runt stan.

Japp, det var den regattan. Var härligt varmt på söndagen också, men att gå omkring med en vass amalgamkant i munnen och undra var man får tag på tandläkare var mindre kul. Fick åka till Helsingfors redan igår kväll för jag var så osäker på om det skulle gå att få tanden fixad i Hangö, synd, hade gärna stannat någon dag till i Hangö. 

Kategorier

Senaste kommentarer