KSF Media och Ratata

16.04.2015 kl. 10:37

Såg ni redan nyheten om att KSF Media tar över bloggtjänsten Ratata? Jag har redan en tid undrat hur länge Karin och de andra som driver Ratata ska orka sköta en bloggtjänst. Så det kan vara en riktigt bra sak att KSF Media tar över, frivilligkrafter orkar inte hur länge som helst. Samtidigt kan jag inte låta bli att tänka över alla bloggtjänster som tja inte skötts så bra av finlandssvenska mediabolag. X3M skrotade sin community, HSS Media har inte precis satsat på Papper.fi... men vi hoppas det funkar den här gången.

Ett stort tack till er som startade Ratata och alla som de senaste fem åren bidragit! Firar med några bilder från Ratata-fester under åren:

Hinner inte nu (pga ska på jobb och sånt) förklara vilken bild är från när, men ni hittar lätt inläggen de kommer ifrån genom att välja kategorin fest i sidan!

Kommentarer (2)
Aaaah, vilken nostalgi!
Karin16.04.15 kl. 11:25
Alltså nostalgin!
17.04.15 20:17
jay, vad kul att se en massa gamla festbilder! :) hoppas (och vill tro) att denna ratatahistoria nog slutar riktigt bra trots detta byte. Som du säger så orkar inte frivilligkrafter i all evighet, så tror det kan vara riktigt positivt med lite nya vindar. :)
miilo16.04.15 kl. 11:46
Jag tror också det är bra med förändring, det håller inte med talko i hur många år som helst.
17.04.15 20:17

Kategorier

Senaste kommentarer