Påskmåndag

06.04.2015 kl. 13:07

Påsken har varit riktigt skön och lugn i år, och idag har jag kommit till det jag nästan sett mest framemot: jag städar datorn, bloggen och hemmet. 

Jag har rätat ut länklistan här i sidan, bland annat lade jag till Selma goes to London som börjat uppdatera på nytt (nu från Edinburgh) och av okänd orsak saknades i min länklista. 

Datorn behöver nästan mest städning, jag har aldrig gillat den och därför aldrig orkat ordna så bra med mapparna på datorn. Men nu är min andra dator sönder och tagen ur bruk, plus har lite egna projekt jag borde fixa med från den här datorn så jag ska väl kämpa med Windows 8 då. Börjar jag frilansa mera hemifrån igen skaffar jag ny dator, med ngt vettigt operativsystem. 

Låter säkert vettlöst tråkigt att jag ser framemot städning, men alltså de senaste åren har varit så kaotiska att allt bara trasslat till sig gång på gång och ordning och normalitet har blivit något jag längtar efter. Först var det putkiremppan och sen hade jag plötsligt mera jobb än jag tänkt mig på Yle och en massa andra saker fick flytta på sig, däribland det med att ha ordning på sin dator.

Men tillbaka till städningen. 

Kommentarer (1)
Åh, tack:)
selmagoestolondon.ratata.fi17.04.15 kl. 23:42
Varsågod ;)
27.04.15 19:02

Kategorier

Senaste kommentarer