Rocka sockorna av fredagen

20.03.2015 kl. 19:48

200315

Här ser ni mera av vårnyheterna i min garderob. Jag hittade en räcka reakläder längst in på Weekend by Max Mara och fastnade för en rosa tröja som var ursnygg - men inte på mig. Så den iddes jag inte köpa. Istället tog jag den här gröna kashmirtröjan som passar perfekt. 

Sen blev jag lite ivrig och köpte med detsamma en blå långärmad t-shirt och en scarf också. Scarfen var särskilt torvigt köp för jag har så många och såna som matchar tröjan också. Jag skyller på alltför tidig väckning. 

Och strumporna, ja, idag är det en kampanj för **googlar** att visa det är bra att vara annorlunda och stöda dem som har Downs syndrom. Jag tyckte det såg kul ut med omaka par strumpor, och en bra sak att stödja också!

 

200315två

Jag var ute på hemligt ställe i Esbo och gjorde ett fotoreportage idag. Precis exakt när det var solförmörkelse. Reportaget handlade inte om solförmörkelsen. Den var mest ett störande element.

Tyckte när jag var där (på det mest underbara vackra stället i Esbo hemlis hemlis) att det var ett så vackert ljus - men sen tillbaka på redaktionen så fick jag ju dra upp brightness på varenda en bild. 

Försökte göra ett riktigt bloggigt fotorep, det dyker upp på den här festsidan imorgon. 

P.S. Jag jobbar hårt på att vara bäst på some och har bl.a. börjat tagga hejvilt i alla möjliga sociala medier. Är inte mera så fjär och cool och mån om att hålla mitt somejag borta från jobbet, utan nu är det tvärtom hårda puckar. Och det är hur kul som helst. D.S.

Kommentarer (1)
Härligt att se att även du hängt på i det ^^¨¨iaf, väldigt fin är du ^^
R E V O L T E N21.03.15 kl. 11:22
Tack :)
24.03.15 10:33

Kategorier

Senaste kommentarer