Nyårslöften vs nyårsönskningar

02.01.2015 kl. 18:09
020115

 

Så här såg mina naglar ut på nyårsafton, tog också på mig en guldtröja för nyårsmiddagen.

Kom just hem från årets första arbetsdag på Yle och funderade över det där med nyårslöften. Jag har riktigt fått städdille nu när jag kommit igång med mitt stränga alltid plocka upp-löfte, kastade bort en massa papper på jobbet också. Typ ögonen ser allt rådd nu!

Men alltså. Det känns tråkigt att tänka på hela våren som en enda räcka av jobb och städande och duktig duktighet. Vill ju ha ngt kul också. Något att se fram emot!

Samtidigt är jag försiktig med att hitta på roligheter. Har hänt så många gånger under de senaste åren att jag planerar in jobb, planerar in kul och sen är jag bara för stressad och trött för att orka med allt.

Så därför har jag under de två veckorna (2!!) jag haft julledigt från radion varit riktigt tråktrist. Hängt hos familj och släktingar och städat hemma och kollat på filmer mellan varven. Tänkte fortsätta i samma stil hela januari för my god jag behöver den här lugna tiden.

Har varit så mycket de senaste åren med putkiremppa och nya jobb och allt att jag behöver tid för att organisera skåpen.

Men jo. Måste hitta på något roligt senare i vår.

Kategorier

Senaste kommentarer