Nyårslöftet: alltid plocka upp

31.12.2014 kl. 13:12
311214

 

Före julen satt jag och funderade på målsättningar för nästa år, och kom på en massa saker som jag borde tänka på. Som att äta bättre, gå på gym, vara mera målmedveten när det gäller jobb och karriär, gå på dejt... men insåg att allt det här är för mycket för att rymmas under begreppet nyårslöfte. Nyårslöften ska vara ngt lite kul och enkelt att definiera och samtidigt svårt att förverkliga.

Och här under julledigheterna när jag hittade alla reflexer jag saknat i november inträngda i helt fel låda i min byrå så beslöt jag mig för att nyårslöftet ska vara att plocka undan. Jag har en sån hemsk ovana att samla på högar av diverse stuff på alla bord, för det ska föreställa så svårt att lägga saker på sin rätta plats. Jag ska skärpa mig på den punkten.

Så tog jag också fram Städa! som jag skaffat under något tidigare försök att ha det snyggare hemma. Boken är skriven under samma tid som Sex and the city var stort på tv och är på samma sätt glammig, ger lite drinkrepcept mellan städmetoderna och tipsar om att man ska köpa städgrejer utomlands för att göra det mera kul. Åtminstone blir det mera kul att tänka på städning av att läsa den här boken.

Kategorier

Senaste kommentarer