Nyårslöftet: alltid plocka upp

31.12.2014 kl. 13:12
311214

 

Före julen satt jag och funderade på målsättningar för nästa år, och kom på en massa saker som jag borde tänka på. Som att äta bättre, gå på gym, vara mera målmedveten när det gäller jobb och karriär, gå på dejt... men insåg att allt det här är för mycket för att rymmas under begreppet nyårslöfte. Nyårslöften ska vara ngt lite kul och enkelt att definiera och samtidigt svårt att förverkliga.

Och här under julledigheterna när jag hittade alla reflexer jag saknat i november inträngda i helt fel låda i min byrå så beslöt jag mig för att nyårslöftet ska vara att plocka undan. Jag har en sån hemsk ovana att samla på högar av diverse stuff på alla bord, för det ska föreställa så svårt att lägga saker på sin rätta plats. Jag ska skärpa mig på den punkten.

Så tog jag också fram Städa! som jag skaffat under något tidigare försök att ha det snyggare hemma. Boken är skriven under samma tid som Sex and the city var stort på tv och är på samma sätt glammig, ger lite drinkrepcept mellan städmetoderna och tipsar om att man ska köpa städgrejer utomlands för att göra det mera kul. Åtminstone blir det mera kul att tänka på städning av att läsa den här boken.

Kategorier

Senaste kommentarer

Augusti 2019

Här hittar du mig

Januari 2019

Hitta mig på Facebook, Instagram och Pinterest!Hur jag använder min bulletjournal för att söka jobbLux Helsinki 2019Jag trodde det var onödigt att färgmatcha2019 - året då jag vill blomstra

December 2018

Jag hade en bulletjournal utan att veta om det

November 2018

Så blev jag förtjust i JeppisMina planer för Nanowrimo och ny bulletjournal

Oktober 2018

Fager Dam fyller 10 år!Jag hjärta Ischia!

September 2018

Hur jag använder min bulletjournal på riktigt!

Augusti 2018

Nya brillor!

Juli 2018

Mitt sommarlov

Juni 2018

Vad jag hatar med bulletjournals!

Maj 2018

Den tidiga sommarenVåren 2018 - nytt i min garderobHej från Borgåstudion

Mars 2018

Min första bulletjournal i storlek A6Jag överlevde en andra omgång av Gossip Girl

Februari 2018

Mars månad i min bulletjournalMina bästa tips för Madrid

Januari 2018

Sista chansen att shoppa i MujiNytt år, nya målsättningar

December 2017

God Jul och Gott Nytt År 2018De ville inte charma mig, de ville bara känna sig mäktigaFinland 100 och en blå månad i min bulletjournal400 ord om dagen

November 2017

Schh, NaNoWriMo!

Oktober 2017

I min väska - ännu mera rosaDärför tycker jag om hösten

September 2017

Den stora blogglistanI min väska - rosa och rosorSimmar och simmar lite till

Augusti 2017

September i min bulletjournalDet blev en svart bujo - och ny insta!Vilken anteckningsbok ska bli min nästa bujo?

Juli 2017

Mina bästa Hangö-tips!Sommaren som icke blev

Juni 2017

Ivern var det inget fel på när jag gjorde mitt herbarium