Guldlock och den nya handväskan

10.10.2014 kl. 17:25

101014 fyra


Infor min födelsedag kom  jag på att jag inte köpt någon ny väska på ett tag. Tanken föll mig in att det skulle vara väldigt trevligt med en riktigt slimmad lättviktare som jobbväska. En väska som är neutral och inte gör något väsen av sig men det oaktat är lyxig.
 

101014 ett


Jag besökte Lumis affär vid Senatstorget och snusade på deras Hanna U Tote någon vecka före min födelsedag. Men när jag kom tillbaka på den rätta dagen märkte jag att den var lite för stor och började titta på andra modeller. Valet föll på den här, i färgen Tobacco. Den yttre fickan har jag vigt åt pennor och telefonens hörlurar.
 

101014 två


En smula mindre än jag tänkt mig, jag är som Guldlock och tycker alla väskor är för små eller stora. Modellen är mycket effektiv. Inuti finns diverse fickor och en snodd nyckeln kan hänga på. Plus för den pigga blå färgen.
 

101014 tre


Snyggast är väskan med övre delen nervikt men om det behövs plats för, säg, HBL och en kaffemugg så går det att bära den så här. Jag fattade först när jag kommit hem med väskan att remmarna är handtag! Finns liksom inget överlopps på den här väskan som kommer att förgylla min jobbhöst.

Kommentarer (1)
Fin väska! jag själv klämt lite på en sån. Gillar också att stöda inhemskt varumärke.
Peppe13.10.14 kl. 18:39
Precis, bra inhemska varumärken satsar jag gärna på.
14.10.14 19:32

Kategorier

Senaste kommentarer