Flödersradio kräver bra skor

26.08.2014 kl. 17:04

 

Efter att förra veckan ha stått i en radiostudio alla morgnar, och sprungit på stan, och dessutom stått på Tavastia hela fredag kväll (mycket bra konserter med bl.a. Tiisu och Modernistit under rubriken Suomirock 2020) var mina föttter totalt mos. Så på söndagen tyckte jag det var dags att köpa nya lenkkare, valde ett par svartvita för att de ska gå ihop med svarta strumpbyxor och höstiga klänningar.

Veckans diskussion verkar för övrigt vara flödesradion, blogginlägg finns hos Eva Frantz och Linn Jung. Tua Ranninen skrev en kolumn i måndagens Husis där hon mycket svepande talar om flödesradio som en pest som smittat ner radio Vega. Verkar finnas ett uppdämt behov av att snacka om hur radio Vega ska låta. Det är en viktig diskussion, men det skulle vara intressantare (mindre klickvänligt kanske) att tala ur en mer konstruktiv synvinkel.

Själv tycker jag det är hur roligt som helst att jobba med direktsänd radio, och älskar hur direkt det är. Jag har bara några veckors erfarenhet som programledare så kan inte lova att det jag gör är guld, men hoppas definitivt på att kunna jobba mera med flödesradio i framtiden.

Kategorier

Senaste kommentarer