Pang boom jobb

21.07.2014 kl. 15:45


Så kickade arbetsveckan igång med ett pang och ett boom och med fart. Dagens bästa: hade en marinbiolog i studion med coolaste Jaques Costeau-tröjan.Imponerad.

Det känns som jag nu skulle börja på riktigt på Yle. Förstår ni känslan? Åtminstone med mig är det så att jag i nya livssituationer inte genast landar. Det tar på något sätt tid för mig att processa. Ibland kan det gå så att jag börja drömma om något som hänt först månader i efterhand. Och då brukar drömmarna vara precis spot on, precis sammanfatta vad som hänt.

För att processa bättre, får ju hela tiden nya utmaningar och arbetsuppgifter på Yle, har jag tagit som vana att fundera igenom arbetsdagen när jag går hem genom centralparken. Riktigt grumsa på alla små detaljer. Och sen försöker jag glömma och gå vidare.

Pust, min lägenhet känns som en gammal socka. Ska gå och se om jag ryms in på simstadion. Kan vara trångt. Snart kommer här tidsinställda inlägg om mitt veckoslut i Hangö. Måste passa på med somriga blogginlägg när det är så här fint!