Vackra människor och pigga skor

13.06.2014 kl. 19:49


Säkert en evighet sedan jag lade upp outfitbilder. Dags för lite fäschön på bloggen inte sant? Jag har shoppat jeggings och fina skor. Mycket osäker på byxorna. Mitt bästa par jeans började få hål i grenen så jag har panikköpt byxor. Får nu duga tills jag bantat (as if, klarar inte av att ta vikt och hälsa på allvar) och glider in i smaljeansen (=gamla jeans jag egentligen tröttnat på, jag är så logisk).

 


Men det finaste! Jag skulle liiiite bara pröva de här sandalerna hos Minna Parikka, men de var så prima att jag köpte dem med detsamma. Älskar den här klackhöjden på cirka 7 centimeter. Just så mycket att det är klacksko men tillräckligt lågt för att jag ska kunna gå i dem.

Dagens andra nya fina grej: Peppes bok om vackra hipsters och bloggare som jag började läsa idag. Har hört den ska vara sprängfylld av skvaller så jag slickar mig om munnen och smackar högt. 

Kommentarer (1)
Fina skor! Hoppas att du gillar boken, men tyvärr måste jag göra dig besviken och avslöja att allt "skvaller" är påhittat.
Peppe14.06.14 kl. 06:43
Nåjo jag överdrev lite för att skoja till det. Men också med påhittade händelser och folk som inte är precis som någon riktig person känns det som att kika bakom Rödbergsfasaden. Eller det vill jag tro att jag får göra. Det där hipsterlivet är för mig så på en och samma gång nära och väldigt långt borta och därför fascinerande.
14.06.14 08:56