Läget just nu

29.05.2014 kl. 20:24

 

Jag lyssnar på Naturväktarna, trind och nöjd eftersom jag haft en riktig ledig dag och hunnit med bisarra sysslor som att: promenera omkring på Borgbacken i duggregn, baka scones på durumvetemjöl (gott), beundra blommorna i Vinterträdgården, gå igenom protokoll för släktföreningen, och se många många avsnitt av Gilmore Girls.

Saknar lite sommarvädret från förra veckan, men jag hann lyckligtvis ut på en terrassöl på måndagen och känner mig så fylld av små ölgula solstrålar att regnet bara är vilsamt.

Maj är en ansträngande månad. Så mycket roligheter, så lite tid. Varje år går det så här, plötsligt är det slutet av maj och högen med grejer som skulle fixas före sommaren hånskrattar åt mig.

Märker att jag efter min flunssa har prioriterat lite tokigt, men nu har jag äntligen fått fason på mina ologiska to do-listor och städat in en massa papper i mappar. 

Just nu vill jag allra mest hitta tid för att leva mer hälsosamt: tidigt i säng, gym, god och bra mat. Få ordning på de grundläggande sakerna i livet. Och kanske hinna med någon rolig fest ibland också.