Facebook och vårblommor

10.04.2014 kl. 17:38

 

Hela tiden lite mera vår, och det är så bra. Gick på ansiktsvård idag hos kosmetologen, perfekt avslappning. Och skönt med en lugnare torsdag för imorgon blir det tidig väckning när jag ska vara sidekick och så på kvällen blir det ett spännande hemlighetsfullt projekt, iiik. 

Sitter här och läser kommentarerna under Eva Frantz kolumn om stämningen på Facebook. Jag tycker i teorin det är fint med ett seriösare Facebook där det går att diskutera politik och media i långa trådar. Men men.

Visst är det många i det normala livet vettiga människor som inte riktigt vet hur de ska uppföra sig på fb. Eller som avslöjar sina mindre trevliga sidor. Konstigt att det ska vara så svårt. 

Kanske det här är någotslags mellanfas. Tycker det med andra some också varit så att först kommer föregångarna, som anpassar sig snabbt och utvecklar ett sätt att uppföra sig. Sen kommer andra vågen som inte har lika känsliga mediatentakler och börjar göra lite vad som helst.

Men sen borde det ju komma en tredje akt då liksom de sociala reglerna blivit så starka att alla fattar vad de inte ska göra.

Ja ja. Ska stiga upp fem imorgon och sen uträtta underverk så nu borde jag sluta upp med att vara en köksfilosof och istället städa köket och sedan se ngt avslappnande på Netflix.

Och absolut hålla mig borta från Facebok. Ack så det kan störa nattsömnen att läsa ngt vansinnigt irriterande strax före läggdags. Eller kommentera ngt jättekul som sedan får femtio kommentarer till så att telefonen dansar macarena hela natten.

Och så borde jag klura ut hur jag ska få telefonen att sluta plinga till varje gång ngt händer på fb. 

Nåh, vi hörs i Morgonöppet.

Kommentarer (1)
Under inställningar borde det väl gå att fixa!?
Lisa10.04.14 kl. 18:33

Kategorier

Senaste kommentarer