Liv istället för livsstil

08.12.2013 kl. 19:05

 

Så är det bara två vanliga arbetsveckor kvar av det här året! Det har gjort mig gott att ta det lugnare med bloggandet ett tag, bloggen hade blivit så självklar för mig och så inkörd på ett visst spår att jag behövde avstånd. Men nu har jag igen större lust att säga saker, det enda är bara att jag inte vet riktigt hur mycket av den lusten jag ska hälla över i den här bloggen.

Ungefär de första fyra åren var det här en livsstilssblogg, och nu har jag inte på en lång lång tid haft lust med det. Mina tankar är annanstans och det känns befriande och skönt att inte dokumentera alla inköp och inredningsprylar.

Jag tycker det är  jätteroligt att fundera ut hur jag kunde nischa en blogg, och småpetigt göra inlägg som passar en och samma profil och flyter snyggt fram, och visa upp en tydlig och kul  bloggpersonlighet, en Fager Dam eller Underbara Clara eller Smula som går lätt att känna igen.

Men just därför att jag tycker det är så kul att liksom utarbeta en profil,  undrar jag om det är smart att jag sysslar med det. Det här är en grej jag inte vet om jag ska blogga om, känns som ett så stort område det här med att vad betyder det egentligen att ha ett personligt varumärke eller en arbetspersonlighet man visar upp då man söker jobb.

Hur som helst, ett planerat bloggande tar tid och krafter och i år har jag satsat de krafterna annanstans. Nu undrar jag om jag ska ta mig tiden nästa år. Jag har mest funderat på jobb i år, för jag behövde en push framåt, måste få fokusera bara på det ett tag. Men jag hoppas att jag nästa år får tid att vara lite mera människa också.

För övrigt, läs Smulans inlägg om bloggåret. Jag kanske har deltagit i tävlingen om vem som har sommarstugan närmast vattnet....

Kommentarer (2)
Så bra! Heja för att påriktigt säga saker. Plus fin bild på Henka
Ida08.12.13 kl. 21:48
Synd att Chrystal Clears spelade så sent att jag måste fara efter några biisin, var fin kväll annars!
08.12.13 23:05
Mkt bra. OCH HERREGUD DIRTY DANCING-GIF! VARFÖR HAR JAG INTE GOOGLAT DET TIDIGARE?!
catariina14.12.13 kl. 13:53
Allting blir bättre med en Dirty Dancing-gif.
15.12.13 14:49