Hejdå

18.10.2013 kl. 12:20

 

När jag twittrade häromdagen om hur skumt det är med tidsinställda inlägg som bara dyker upp av sig själv, började Linnea P. skämta om Fagerdeims monster. Att den blir ensam & strövar omkring på de mörka sidorna av internet för att finna en vän. Fagerdeims monster är oförstådd och jag kan inte kontrollera den.

Lite så har det varit, Fager Dam har fått en egen distinkt personlighet. Lite för mycket personlighet. Jag skriver inlägg för att de passar Fager Dam, för att hon borde kommentera det ena eller det andra och säga det si och så. Och så ska det inte vara, bloggen borde handla om vad jag vill säga till världen, inte om att bygga upp ett varumärke för en fantasipersonlighet.

Jag har försökt att bara blogga när jag har något att säga, men jag har så svårt att låta bli. Fager Dam ligger där och skriker efter inlägg.

Nu ska jag hålla pauselipaus tills jag får rätsida på det här och klarar av att bara blogga som mig själv. Det kan ta en vecka eller ett år, jag vet inte alls.

Men förstås kommer jag att hålla låda i diverse medier, här i sidan ser ni en lista på platser där man kan spionera på mig. Så att vi hörs och syns, alldeles säkert!

 

Kommentarer (2)
Oj! Så du menade allvar med det du sa att det är Fagerdeims monster som bortjagas idag. Och OJ att mitt töntskämt sku hamna sådär mitt i prick på nåt märkligt vis. Det kan nog vara hälsosamt med bloggpaus ibland, känns åtminstone alltid tusen gånger roligare att komma igång igen. Det är så lätt hänt att ens bloggande fastnar i nåt slags mönster helt i misstag, tycker jag alltid hamnar i nåt sånt själv. Hoppas att Fagerdeims monster gör en återkomst i någon form! :)
linnea p.18.10.13 kl. 15:41
Hon strövar omkring på tumblr, stum och ordlös, men med rikt bildmaterial.
18.10.13 17:09
Så klok du är. Kram, lycka till och välkommen tillbaka när tiden är inne!
Sinta21.10.13 kl. 09:44