Hejdå

18.10.2013 kl. 12:20

 

När jag twittrade häromdagen om hur skumt det är med tidsinställda inlägg som bara dyker upp av sig själv, började Linnea P. skämta om Fagerdeims monster. Att den blir ensam & strövar omkring på de mörka sidorna av internet för att finna en vän. Fagerdeims monster är oförstådd och jag kan inte kontrollera den.

Lite så har det varit, Fager Dam har fått en egen distinkt personlighet. Lite för mycket personlighet. Jag skriver inlägg för att de passar Fager Dam, för att hon borde kommentera det ena eller det andra och säga det si och så. Och så ska det inte vara, bloggen borde handla om vad jag vill säga till världen, inte om att bygga upp ett varumärke för en fantasipersonlighet.

Jag har försökt att bara blogga när jag har något att säga, men jag har så svårt att låta bli. Fager Dam ligger där och skriker efter inlägg.

Nu ska jag hålla pauselipaus tills jag får rätsida på det här och klarar av att bara blogga som mig själv. Det kan ta en vecka eller ett år, jag vet inte alls.

Men förstås kommer jag att hålla låda i diverse medier, här i sidan ser ni en lista på platser där man kan spionera på mig. Så att vi hörs och syns, alldeles säkert!

 

Kommentarer (2)
Oj! Så du menade allvar med det du sa att det är Fagerdeims monster som bortjagas idag. Och OJ att mitt töntskämt sku hamna sådär mitt i prick på nåt märkligt vis. Det kan nog vara hälsosamt med bloggpaus ibland, känns åtminstone alltid tusen gånger roligare att komma igång igen. Det är så lätt hänt att ens bloggande fastnar i nåt slags mönster helt i misstag, tycker jag alltid hamnar i nåt sånt själv. Hoppas att Fagerdeims monster gör en återkomst i någon form! :)
linnea p.18.10.13 kl. 15:41
Hon strövar omkring på tumblr, stum och ordlös, men med rikt bildmaterial.
18.10.13 17:09
Så klok du är. Kram, lycka till och välkommen tillbaka när tiden är inne!
Sinta21.10.13 kl. 09:44

Kategorier

Senaste kommentarer

Augusti 2019

Här hittar du mig

Januari 2019

Hitta mig på Facebook, Instagram och Pinterest!Hur jag använder min bulletjournal för att söka jobbLux Helsinki 2019Jag trodde det var onödigt att färgmatcha2019 - året då jag vill blomstra

December 2018

Jag hade en bulletjournal utan att veta om det

November 2018

Så blev jag förtjust i JeppisMina planer för Nanowrimo och ny bulletjournal

Oktober 2018

Fager Dam fyller 10 år!Jag hjärta Ischia!

September 2018

Hur jag använder min bulletjournal på riktigt!

Augusti 2018

Nya brillor!

Juli 2018

Mitt sommarlov

Juni 2018

Vad jag hatar med bulletjournals!

Maj 2018

Den tidiga sommarenVåren 2018 - nytt i min garderobHej från Borgåstudion

Mars 2018

Min första bulletjournal i storlek A6Jag överlevde en andra omgång av Gossip Girl

Februari 2018

Mars månad i min bulletjournalMina bästa tips för Madrid

Januari 2018

Sista chansen att shoppa i MujiNytt år, nya målsättningar

December 2017

God Jul och Gott Nytt År 2018De ville inte charma mig, de ville bara känna sig mäktigaFinland 100 och en blå månad i min bulletjournal400 ord om dagen

November 2017

Schh, NaNoWriMo!

Oktober 2017

I min väska - ännu mera rosaDärför tycker jag om hösten

September 2017

Den stora blogglistanI min väska - rosa och rosorSimmar och simmar lite till

Augusti 2017

September i min bulletjournalDet blev en svart bujo - och ny insta!Vilken anteckningsbok ska bli min nästa bujo?

Juli 2017

Mina bästa Hangö-tips!Sommaren som icke blev

Juni 2017

Ivern var det inget fel på när jag gjorde mitt herbarium