Fager Dam fem år, jubel och trumpeter!

17.10.2013 kl. 17:50

 

Idag fyller Fager Dam fem år! Hoppas ni har tyckt om mina tillbakablickar, det var kul att sammanställa dem. Jag firar med en dagens outfit, det känns mycket passande. Fun fact: det första halvåret jag bloggade hade jag inga outfitbilder, och var jätteosäker på om jag skulle våga lägga upp foton på mitt ansikte. Att berätta mitt namn var förstås helt uteslutet, då ansågs det ju farligt att publicera sig på nätet. Därför hittade jag på namnet Fager Dam.

Har jag berättat hur det kom sig att jag började blogga? Jag satt en oktoberdag för fem år sedan och surfade på bloggar. Plötsligt såg jag en knappt där det stod "starta en blogg" eller något i den stilen. En knapp som riktigt uppmanade mig att börja blogga. Om inte den knappen funnits skulle jag kanske aldrig kommit mig för att starta en egen blogg.

Jag tryckte på knappen, funderade en stund på att jag kanske ville skriva om inredning eftersom jag höll på att byta lägenhet, och då kunde jag ha ett namn som påminde om min favorittidning Sköna Hem. Sköna Dam skulle jag bli! Sen tänkte jag på alla snuskiga tolkningar man kunde göra av namnet, liksom sköööna öh. Så det blev Fager Dam.

Jag är alldeles fascinerad över vilken påverkan ett så impulsivt beslut haft på mitt liv. Jag trodde i början att det går till så här: antingen läser ingen din blogg, eller så blir du sjukligt berömd och dricker champagne varje dag och tvättar håret med gratis shampoo.

Jag kunde inte tänka mig vad som verkligen skulle hända. Aldrig så jättemånga läsare, ett par hundra i veckan som mest. Men en massa inspiration, en bättre uppfattning av vad jag kan och vill i livet och kontakter som jag haft nytta av i arbetslivet.

Jag tryckte på en knapp och föll ner i kaninhålet.

Kommentarer (3)
Det där arma kaninhålet! :)
tidstjuven17.10.13 kl. 18:27
Det händer konstiga saker när man börjar blogga. Talande kaniner och spelkort på marsch. Nå inte riktigt men nästan.
17.10.13 21:55
Grattis grattis Fager dam! Fastän det inte blev champagne varje dag så öppnar jag här en virtuell (poks!) dagen till ära. Det har varit kul att se tillbakablicken, och förstås följa med bloggen de gångna fem åren!
Jii17.10.13 kl. 20:13
Tack, vi tar en virtuell skål!
17.10.13 21:54
Grattis på bloggfödisen!
Tommix19.10.13 kl. 11:21
Tackar!
20.10.13 20:44