Fager Dam fem år: 2012

16.10.2013 kl. 10:43

I januari 2012 skaffade jag en smarttelefon, och det förändrade allting. Jag började hänga omkring på Twitter, jag tog en massa bilder med telefonen, och när det blev möjligt att installera Instagram försvann alla vettiga bilder från bloggen. Det berodde förstås också på att jag hade putkiremppa hemma hos mig och bodde hos min mamma långt borta i Esbo. Sommaren var både rolig och hektisk med många fester och en flytt mitt i allt, och hösten blev sedan en enda dimma av jobb och renovering. Jag återupptäckte Tumblr, och har tumblat ivrigt ända sedan dess.

Mera om mitt 2012 i de här inläggen:

 

Retrobilder från telefonen

Publicerad 31.01.2012 kl. 11:36

Har använt en stor del av förra veckan till att leka med min nya telefon. Samsung och jag är phrends nu, funderar redan på smeknamn för grunkan. Har också tagit en massa sunkiga foton med retro camera-appen. Som ni ser är mitt liv superintressant, jag ligger mest framför tv:n och ser på hur mina lakan torkar. När jag inte jobbar eller sportar. I foträta skor.

 

Berlin-dagboken

Publicerad 13.03.2012 kl. 21:04

Hade som vanligt en resedagbok, som vanligt ett Ratata-häfte. Det här med "kväll på stan checklist" passade bra, eftersom vi mest bara hängde på stan och hade skoj. Mycket lite aktivt turistande.

Men KaDeWe måste jag förstås besöka, köpa Falke-strumpisar där är ett absolut måste. Och ta en kaffe i 6 våningens mathimmel. Någon dag ska jag flytta dit, lägga ner min sovsäck mellan silldisken och korvarna och sova sött.

 

Snackat som i Strömsö

Publicerad 04.09.2012 kl. 12:23

I höst ska jag snacka var tredje tisdag i Morgonöppet, här kan ni höra hur det lät idag när jag och Ted Urho möttes. Det gick som i Strömsö, vi myste och dansade och drack bubbliga energidryckor i studion.

Jag ska vässa knivarna nästa gång.

 

Gårdagen i bilder

Publicerad 03.10.2012 kl. 22:45

Min tumblr gillar jag mer och mer. Just därför att jag har ett botten som inte tillåter texter. Är något väldigt rogivande med att bara uttrycka sig i bild. Här ser ni gårdagens bildström, när jag satt och skrev och emellanåt gick ut för att fota sniglar och mina fina Acne pistols. Att googla bilder på Jim Morrison är också ett måste i deadline-tider. Han påminner mig om att vara modig och våga ta risker och ha kul dessutom.

 

Konsten imiterar livet

Publicerad 02.12.2012 kl. 22:09

Vi hade photoshoot för Studentbladet ikväll, jag tror det blir riktigt bra. Fabulous och angstigt. Som min höst har varit.  Den där känslan när jag efter att ha snackat i radion och haft kul åker hem och hittar två ester som står och fnissar bredvid en cirkelsåg i min hall. Den känslan.