Födelsedagsveckan

13.10.2013 kl. 12:40

 

Den här veckan har jag jobbat fyra dagar på radion, bra med lite fler turer på en gång. Känns att jag nu kommit in i tänket. Absolut roligast var att ta Ylebilen till Hagalund och göra ett flödesinslag om Heikintori, som var ungefär det finaset köpcentret i trakten när jag var liten.

Annars gjorde jag och Ab asino lanam en barrunda i Berghäll igår kväll. Jag trivdes bäst på Terazzi, en pytteliten gaybar med en David-staty i rosa strypkoppel. Vi hann också med legendariska Roskapankki, blev väl emottagna där av artiga gentlemän. 

Och så har jag suttit och bläddrat i Elsa Billgrens bok som jag fick i födelsedagsgåva av min mamma. Den är ljuvlig, jag sitter och dömmer över bilderna. Så härligt att det finns en Elsa Billgren här i världen som är färggrann och framåt och inte gömmer sig alls. 

Nu försöker jag glömma att kombinationen Roskapankki + GT + Elsa Billgrens vintage fick mig att drömma jag satt i en roskisbil och letade vintage. Stanken alltså....

Kommentarer (1)
Roskapankki + Elsa Billgren, det var en kombination man inte genast kommer att tänka på :-)
Jii13.10.13 kl. 20:13
Våra beundrare höll på med ngn bisnes med kläder och jag skulle sortera fram säljbar vintage ur rosk. Som kastades in i påsar, i roskisbilen, där jag satt på en illaluktande hög och grävde fram kläder. Weeeeeird.
13.10.13 21:10