Fager Dam fem år: 2008

14.10.2013 kl. 09:19

Nu är det dags för bloggens födelsedagsvecka! Fager Dam fyller fem år på torsdag, och det ska vi fira med några inlägg i repris. Här är ett urval inlägg från hösten 2008, när Fager Dam fanns på blogspot. Då hade jag köpt min nuvarande lägenhet men inte ännu flyttat in, för jag renoverade. Jag bloggade om tapeter och kakelfogar, lade upp bilder på väskor jag inte hade råd att köpa, och så gjorde jag ett mingelreportage från Haloradio. Tyckte det var så kul att kopiera de svenska storbloggarnas mingelreportage. Annars också kändes det otroligt roligt att göra själv efter att i ett par år bara ha läst bloggar.

Så att, varsågoda:

 

Söndagen den 26:e oktober 2008

En ruskig dag

Idag regnar det både katter och hundar och marsvin, dessutom är det storm. Jag har ändå varit duktig och pallrat mig iväg till röstningsbåset, det är kommunalval idag. Den här skulpturen utanför riksdagens nya tillbyggnad är härligt supernaturalistisk. Notera hur mörkt det är, fastän bilden är tagen på eftermiddagen. Jag höll på att blåsa bort.

 

 

Fredagen den 7:e november 2008

Öppningen av ett kuvert

Den lokala radiobutiken bjöd in mig för att fira sina nyrenoverade lokaler, och vem är jag att säga nej? Allt var mycket finare än jag tänkt mig: äkta champagne, utländska delegater, musikprogram, LV-tanter, komplicerad mat... Jag var så imponerad att jag gick in i mitt värsta besserwisser-mode och diskuterade branchfrågor med butikens ägare. Gah.


 

 

Lördagen den 22:a november 2008

Några ideer för vardagsrummet

Här är några idéer jag hade för mitt nya vardagsrum. Överst en bård som jag till slut ratade. Den är onödigt smal,10 cm bård på 300 cm vägg är så fnutit. Dessutom är stilen ganska annorlunda från den tapet jag har i köket, ett Josef Frank-mönster. Det här är så... herrgård. Färgen är i alla fall snygg!