Flow 2013

12.08.2013 kl. 12:34

 

Nu blir det till att ta itu med vardagen efter ett härligt veckoslut på Flow. Jag började på fredag med att se Häxjesus, riktigt kul bänd. Lite av en chock bara att stöta på hela svenskfinland utan en endaste öl i kroppen, var inte precis ultimat tid att spela fem minuter efter att portarna öppnats.

Annars var det hip hop som imponerade, Kendrick Lamar på fredag och Public Enemy på Söndag. Och det svängde om Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana, hörde tyvärr bara de två sista låtarna. Paleface och Redrama och stort bänd, wow.

Lördagens höjdpunkt var Nick Cave, men han är en superhjälte. Han kan väl inte vara en vanlig dödlig människa? Jag tror kyrkklockorna klämtar så fort han öppnar ytterdörren med sin red right hand. Intensiteten var total när han ömsom skrek och viskade och kramade publikens händer.

Kommentarer (1)
Såg Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana i Ruisrock, dom spelade i skolskenet mitt på dagen men var jättebra och hade superfiilis, synd att du inte hörde mer än två låtar.
Anonymous14.08.13 kl. 22:38
Det är svårt på Flow med så många scener att hålla koll på vad som är värt att se - samtidigt kul att bli överraskad, jag följer inte med musik så noga.
15.08.13 13:54