Eurovisionsinlägget

17.05.2013 kl. 15:39

Lånade Evas Instagram, hörde henne kommentera semifinalen på radion igår. Bra kommentatorteam!

Jag har följt Eurovisions-festligheterna med ett öga. Tycker showen är kul, men det är få av sångerna jag verkligen gillar. Ungerns Kedvezem är ett av de få undantagen, riktigt mysig låt som jag skulle kunna lyssna på när som helst. 

Men min favorit är Cezar. Cezar! Showen i semifinalen var suverän, förstås ska Rumäniens representant köra med Dracula-stuk. Och låten, opera med disco och glitter och falsettsång är så otroligt over the top att jag först höll på att skratta ihjäl mig och sen fylldes av respekt för killen.

För han kör sitt eget race. Fullt ut.

Kommentarer (1)
Antingen har jag dålig humor eller så tar jag Eurovisionen alldeles för mycket på allvar, men insåg inte riktigt det roliga med Cezar. Jo fattar att han drar för fullt och over the top men fick ont i öronen. Men medger nog att han lyfter shown med sitt uppträdande, inga mediokra ballader eller femton-på-dussinet-eurodiskolåtar för honom! Hejar ändå på Norden imorgon :-)
Jii17.05.13 kl. 23:45
Jag såg honom första gången i videon från Rumänska eurovisionsuttagningarna, billigheten i kostymerna och videon gjorde sitt till. Han fick betydligt mera pondus i Draculakostymen.
19.05.13 15:57

Kategorier

Senaste kommentarer