Fredag med mode och kaffe

26.04.2013 kl. 16:26
maxmara färg

 

En annars mycket intensiv vecka kröntes idag av ett par trevliga pressevents, jag fick smaka på kaffe och så peta på MaxMaras höstkläder. Blev mycket förtjust i de läckra färgerna. Och så fick jag tala italienska, förvånar mig hur lätt italienskan slinker ur mig.

 

maxmara bag

 

 

Okej den här väskan är så läcker. Är mkt sugen på leopardprint just nu.

 

 

Jag läser med fascination och fasa bekännelserna hos Anne Hietanen. Jag var en riktig klumpeduns på Starbucks-lunchen, försenad, håret på ända, tappade körsbärstomater över hela golvet. Och skrev genast om det på Instagram. Eftersom jag så väldigt lätt blir generad brukar jag bekänna små skamliga saker asap för att det inte ska finnas så förfärligt mycket för mig att skämmas för.

Ibland är jag orolig för att tala ner mig själv i onödan. Kanske det skulle vara bäst att diskret glömma bort små dumheter? Men så läser jag hos Anne att det är så jobbigt med perfekta människor och hm....

 

maxmara röd

 

Mera Max Mara. Färgerna. Mi piace!

Kommentarer (1)
Max Maras nya säsong ser ju underbar ut! Jag har också en leopardfas på gång just nu! Grrrr! Och angående bekännelserna och fasaden så tänker jag väl att det inte behöver vara så antingen eller.
Anne29.04.13 kl. 19:52
Nå jo det är väl just så trist att allt är bra med måtta. Utom lila och leopardmönster, det ska man helst ha för mycket av.
29.04.13 23:05

Kategorier

Senaste kommentarer