A bag lady in Space

04.05.2010 kl. 13:08
Tittade igår kväll på "Djävulen bär Prada", och kunde inte låta bli att undra varför jag alltid ser ut som Andy före hennes makeover, vad jag än sätter på mig.

Men den observante läsaren såg säkert Pradaväskan i förra inlägget - joo jag har varit i Pradas famösa, hemlighetsfulla, borde-vara-svår-att-hitta outlet i Montevarchi!

Tricket är att det inte står Prada någonstans utanför, istället heter det "Space" och man måste gå runt fabriksbyggnader med en massa tillbommade portar innan....

...man kommer in på området och ser det här framför sig. Först ett kafé (of course, finns alltid mat i Italien!) och bakom skymtade jag en skylt med siffror som gjorde mig alldeles sjuk i magen.

Hade hört om alla möjliga nummersystem och att bara så och så många ryms in på en gång.

Men det var bara att promenera in. Jag fick en liten nummerlapp, man behöver inte bära omkring på sina uppköp utan ger dem alltid till någon expedit och sedan får man dem på nytt i kassan bara man berättar vilken nummer man har.

Nu tog jag förstås inga bilder inuti, jag var rädd för att Pradapolisen skulle ta mig till Pradafängelset eller något om jag halade fram en kamera.

Det första jag såg när jag kom in var en vägg av Pradaväskor i alla färger.

Det andra jag såg var den perfekta bruna drömvardagsväskan med guldbeslag och både lång rem och korta handtag. Kääääk! Jag köpte ju nyligen en brun vardagsväska! En ny vardagsväska var absolut det sista jag skulle köpa!

Men sen när jag sett mig omkring ett tag såg allting helt annorlunda ut. Jag insåg att det mesta faktiskt var tråkigt, eller smaklöst, eller inte min smak. Miu Miu-väskor fanns det mycket färre av än Prada, och till slut blev jag så blasé att jag tyckte den här modellen var så där bla (nu skulle jag ge min högra arm för den).

Tittade länge på några toppar med mosaik-mönster - dem var jag totalt obsessed av ett tag, men nu tyckte jag inte alls om dem i verkligheten.

Så sen köpte jag den bruna vardagsväskan. Så här går det tydligen alltid för mig - först hittar jag en kiva kompromiss och bara en kort tid efter THE THING. Vad lära vi härav - köp aldrig kompromisser.

Ut kom jag med en stor påse. Så nöjd. Kände mig som en landsvägsrövare som just rånat en hertig.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver: