Här hittar du mig

Som många säkert hört ska den här bloggportalen stängas och bloggen kommer att raderas. Om jag i framtiden börjar blogga igen hittar ni mig på den här adressen.  Ha det bra!
25.08.2019 kl. 19:17

Hitta mig på Facebook, Instagram och Pinterest!

Foto: Ilmari Fabritius

Jag kom på att jag varit dålig på att berätta var det lönar sig att följa mig! Jag har gärna fler följare på alla de här kanalerna, men vart du ska beror lite på vad som intresserar dig. 

Om du  vill bli inspirerad

Då ska du ta dig till @fagerdam på Instagram! Där postar jag  bilder på min bulletjournal. Har lite planer på att också ladda upp mina teckningar, om och när jag blir ivrig på att teckna igen. Instagramkontot är alltså vigt för mitt kreativa jag!

Om du älskar bulletjournals och vill prata om dem

Då ska du förstås följa med Fager Dam på insta men också gå med i Facebookgruppen för finlandssvenskar som är inne på bulletjournals och planners! Gruppen har redan över tvåhundra medlemmar och där finns mycket inspiration. 

Om du vill följa mina resor och äventyr

Då gäller det att följa mitt personliga konto på Instagram, där heter jag @hvalfthan. Jag lägger upp bilder från mitt liv, mest den vackra sidan pga Instagram är sånt. Det vill säga sommarstugan, resor, selfies, spännande konstutställningar och så vidare. Och förstås min vardag i instastories.

Om du vill vara ajour med bloggen

Så kommer du förstås hit men jag skulle gärna vilja att fler bloggläsare följde bloggens Facebooksida! Där uppdaterar jag ibland om grejer som jag inte bloggar om. 

Om du vill mysa med en pysselvideo

Då ska du följa mig på Youtube! Aj aj så ivrig jag varit med Youtube den senaste tiden. Nu gör jag videor om min bulletjournal, tidigare gjorde jag bokvloggar. Men jag har planer på allt möjligt annat också, bla lite tips om hur man vaknar tidigare. 

Om du vill frossa i vackra bilder

Pinterest är riktigt min guilty pleasure. Där pinnar jag bilder som är överljuvliga. Mest mode men också sådant relaterat till resor, växter, inredning och godis. Pinnar aldrig en bild på riktig mat, bara kaffe, godis och cocktails. Det är mycket långt från verkligheten.

Hur många kanaler i sociala medier håller du på med? Det här var inte ens alla inser jag, till exempel har jag ju Twitter också.  Berätta gärna var du vill att jag följer dig <3

 

21.01.2019 kl. 17:01

Hur jag använder min bulletjournal för att söka jobb

 

Jag vet inte hur det är med er men jag tänker bättre med papper och penna! Att skriva ner målsättningar, drömmar om framtiden och reda ut vad det står i en jobbannons i en bulletjournal funkar jättebra för mig. Nu har jag gjort en video som innehåller alla mina bästa tips på hur man kan använda sin bulletjournal för jobbsök och karriärplanering!

 

15.01.2019 kl. 15:37

Lux Helsinki 2019

Untitled

 

Jag trampade genom mörker och is för att se på ljuskonst i år igen. Lux Helsinki är mycket instagramvänligt måste jag säga. Tyckte bäst om att man kunde själv påverka konstverket på Konsthallens vägg! Man fick flytta på bokstäver och symboler och det syntes sedan som ett jättestort ljuskonstverk. Fjärilarna på Nationalmuseets vägg var också fina att se på.

 

Untitled

 

Untitled

 

Untitled
13.01.2019 kl. 20:39

Jag trodde det var onödigt att färgmatcha

Untitled

 

Om man skulle lite spontanblogga då, när jag sitter så nätt vid skrivbordet. Måste säga att det gjort en så enorm skillnad för hur det känns hemma hos mig att jag redde ut mitt skrivbord. 

Som ingen kanske minns hade jag i tiden både skrivbord och ett skilt datorbord med en enorm printer på. Och eftersom jag inte alls jobbade hemifrån så mycket som jag tänkt mig så blev det här ett skrotupplag. Liksom bara en hög med grejer bara. Jag satt oftast i soffan med datorn i famnen.

Men nu alltså. Har gjort mig av med alla onödiga skrymmande saker. Och den senaste tiden har jag dessutom ordnat med hyllorna på väggen.

För en tid sedan började jag sätta dit saker jag faktiskt använder. Hyllorna hade varit, som allt annat i rummet, skrotförvaring. 

För några veckor sedan började jag dessutom stajla och tog bort allt som var lite småfult eller fel färg. Och det blev genast massor trivsammare.

Jag har alltid tänkt det är lite fånigt med att typ färgmatcha allting, men kanske det inte är så tokigt? Det blev mer harmoniskt och jag använder hyllan mera.

Men visst kräver det sin kvinna. Min hålslagare gick sönder, jag utstötte ett tyst "jess" för den var gul, blå röd och kanske någon färg till. Ville absolut köpa en vit hålslagare för att matcha. Men först i den tredje pappersaffären hittade jag en vit hålslagare och vid det laget hade jag förstås köpt en massa annat också... tror jag inte lär mig något av detta men är glad över harmonin.

Sedan ska jag rensa resten av lägenheten. 

*tar på sig gummihandskar och skyddsglasögon*

06.01.2019 kl. 16:11

2019 - året då jag vill blomstra

Untitled

 

Jag började det nya året med en rejäl nyårsfest i Berghäll och som sig bör, champagne och fyrverkerier uppe på Torkelsbacken. 

Jag måste säga att 2018 har behandlat mig bra. Mina nyårslöften för 2018 var: Komma i form och bli friskare, ha ett vackert och välstädat hem, och göra bra journalistik.

Jag har definitivt gjort framsteg på alla punkter. Jag har klarat mig bra på Yle Östnyland där jag började i slutet på januari, jag har läst Konmari-boken och kommit igång med att rensa hemma, och under sommaren och hösten har jag kommit i bättre form.

Men under vårvintern var det influensa och magsjuka som gällde, och foten som jag skadat 2017 blev försvagad av det. Jag har varit i halvrisigt skick.

 

Untitled

 

Därför ska nyårslöftet för 2019 vara:

Träna mera. 

Bara det.

Det funkar inte för mig att ha en massa andra målsättningar och så träningen ovanpå det! Nu ska huvudfokus vara på att komma i bättre fysisk kondition. 

På Instagram blev jag inspirerad av Pixie Mommie Journals som hade valt som sitt ord för året "flourish" - ja kopierade det rakt av. För blomstra, det vill jag år 2019!

 

 

Jag gjorde en rejäl planera-med-mig-video där man ser mig rita upp januari i min bujo. Jag satte lite väl häftiga mål för månaden, men så är det när man har kameran på sig. Att träna 6 dagar i veckan är mycket!

Men jag tänker ta det enkelt i början och bara gå på gym och simma flera gånger i veckan. Så ser jag sen.

 

Untitled

 

Känns bra att sätta igång eftersom jag hann vila under julen. Det var härligt att fira en vit jul i Esbo med familjen. 

Gott nytt år alla bloggläsare!

Här finns mina tidigare nyårslöften:

Nyårslöften 2018 - Nyårslöften 2017 - Nyårslöften 2016

Nyårslöften 2015 - Nyårslöften 2014Nyårslöften 2013

01.01.2019 kl. 13:09

Jag hade en bulletjournal utan att veta om det

I många år före jag började med bujo hade jag anteckningsböcker med to do-listor, handritad kalender och idélistor. Man kunde säga att jag hade en bujo utan att veta om det!  

Här får ni se några uppslag i en av mina pre-bujon. Jag tar sidorna i den ordning de kommer i häftet.

 

Untitled


På omslaget har jag klistrat in en serie som jag brukade ha ovanför mitt skrivbord på jobbet. Jag jobbade då också med lokalradio, men i Helsingfors. Jag gillar fortfarande den här ankan som får höra att han ska välja sina strider och sedan väljer - alla!  "Får jag gå och strida dem nu".

Häftet är från Moleskine. De tog slut lite för snabbt och slets också snabbt, men var annars bra.

 

Untitled

 

På första sidan har vi mitt namn och vilken månad boken börjar - april 2015.

Och faktiskt, washi! Jag hade då tre washirullar som jag köpt på bokmässan, och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med tejpen.

Ibland ritade jag något på första sidan i mitt häfte, men den här har bara namn och datum. 

 

Untitled

 

Det är fascinerande att se hur mycket här finns som jag också har i min bujo. Som idéer på reportage jag kunde göra, jag har precis samma lista i min bujo nu. 

Men det finns ingen innehållsförteckning i häftet. Allt bara kommer lite hipp som happ. 

 

Untitled

 

Jag hade just lärt mig jobbet som programvärd så jag har skrivit upp hur radiostudion fungerar. Jag var så sällan programvärd att jag ville ha instruktioner framför mig i studion.

Problemet var att jag måste skriva de här samma instruktionerna om och om igen eftersom häftena tog slut så snabbt. Å andra sidan ville jag ha ett litet häfte som var lätt att bära med sig. 

 

Untitled

 

Mera jobbanteckningar. En lista på vilka arbetsuppgifter en viss arbetstur har. Nuförtiden har jag största delen av den här typens anteckningar på datorn. Har också en del till pappers, men inte i bujon utan i ett skilt litet häfte som alltid finns på mitt skrivbord på jobbet. 

Jag har blivit mera rutinerad och det är sällan jag behöver anteckningarna.  Men det händer fortfarande ibland, som den här veckan när jag skulle göra en direktsänd intervju med sändningsbil. Hade senast gjort det på sommaren!

 

Untitled

 

Här ser man en av de största skillnaderna mellan min pre-bujo och min nuvarande bulletjournal. 

Kärnan i bujo-systemet är att man sätter en prick före det man ska göra, gör pricken till ett kors när det är gjort, eller streckar över hela raden om man väljer att inte göra saken.

Men förr  streckade jag över det jag hade gjort. 

Är det någon skillnad egentligen? Hm. På det sättet är bujo bra att man sedan har en prydlig lista på vad man gjort. Medan jag här har svårt att se vad det är jag streckat över.

 

Untitled

 

Det tog en stund innan jag fattade vilken Janne som gett mig feedback. Till slut kom jag på att det var Jan Andersson som är jätteguru! Har dragit alla stora tv-debatter på Yle. Jössus. 

Jag har helt enkelt skrivit dagbok om feedbacken. Och det är ju bra att skriva opp vad han sa. Men idag skulle jag säkert gå ett steg längre och göra en lista på vad jag kan göra vidare. Och skriva snyggare.

Det finns en hel del dagbok i det här häftet. Det har jag fortsatt med i min bujo. Hemma har jag en egentlig dagbok men om jag är ute på stan och sitter på något kafe eller så och vill skriva dagbok en stund så gör jag det i bujon.

 

Untitled

 

Nu närmar vi oss slutet av häftet. Det är många som börjar med kalender framifrån och collections från bakändan av sin bujo. 

I min pre-bujo fanns kalendern längst bak. I det här häftet går kalendern från mars till september.

Varje rad är en vecka, och längst till vänster finns veckans nummer. Så kommer datumen, jag har ritat en låda runt veckoslutets datum. 

Jag började rita kalendern eftersom jag tröttnade på att ha med mig både kalender och anteckningsbok. Så här fick jag allt i ett. 

 

Untitled

 

Det här är den sista sidan i anteckningsboken. Jag visar den i videon, men där ser man inte vad som står här.

Den här kalenderformen var opraktisk. Jag visste aldrig riktigt vart jag skulle skriva in månadens namn, hade jag lite mer en dag rymdes det inte och det blev alltid snett och fult. 

Jag blev jätteglad när jag hittade alla snygga kalenderformat som bujo-folket gör! Tycker den enkla månadsloggen som Ryder Carroll gör är briljant. 

Så här såg det alltså ut före jag började med bujo. Har du haft något eget system för att göra anteckningar?

14.12.2018 kl. 17:31

Så blev jag förtjust i Jeppis

Untitled

 

Jag har idag skrivit 1676 ord vilket är ungefär vad man borde skriva varje dag i november under Nanowrimo så det går inte så bra.

Kanske jag skulle skriva mer om jag bodde i Jakobstad och satt och skrev på café After Eight varje dag. Oj så fint Jeppis är!

Jag besökte Jakobstad första gången i mitt liv när jobbet ordnade ett välgörenhetsjippo där - Näsdagen.

Jag fick arkitekturgasmer av att gå omkring i Jeppis. Så mycket fina gamla hus. Gymnasiet är en otrolig jugendborg, centrum känns hanterligt stort och snyggt, och så hann jag skymta stora vackra trähuskvarter. 

Gick in en stund på After Eight också och ba´wowwowow.

Jag tog foton för webben och sociala medier, här finns de flesta av mina bilder från eventet. 

Ja Nanowrimo. Tror det största problemet är att jag inte skriver ny text. Utan skriver ner sagor jag berättat muntligt flera gånger. Det känns inte kreativt eller spännande utan jag somnar på tangenterna. 

Men 1676 ord är mer än inga ord! Barnens favoritsaga där häxan och trollkarlarna far till Teneriffa borde jag få klar så jag kan ge den i julklapp. Så någo bra ändå.

22.11.2018 kl. 17:01

Mina planer för Nanowrimo och ny bulletjournal

Nuuna M

 

Hurra, jag får inleda november med en ny fräsch anteckningsbok! Mer om hur den ser ut i videon nedan.

Jag ska igen pröva på Nanowrimo, dvs utmaningen att skriva en roman under november månad.

 

 

Den här gången ska jag skriva på en barnbok! Har redan en ivrig publik som väntar på att jag ska skriva ner alla roliga sagor jag hittar på. Mina brorsdöttrar väntar på att få läsa om häxor och trollkarlar.

Jag är bra på att hitta på sagor men dålig på att skriva ner dem. Hoppas på att få alla mina bästa historier på papper under november månad!

Jag heter Fager Dam på Nanowrimo-sajten, om du vill bli min skrivkompis där så ta kontakt!

01.11.2018 kl. 17:55

Fager Dam fyller 10 år!

stbl vår jag'

tro att
flow2011
höstbilder snigel lous vuitton spring 2013 pradadaa fyraUntitled mulb tre Sandra BeijerUntitled UntitledUntitled

 

Idag fyller den här bloggen 10 år! Det är många inlägg jag skrivit under åren. Många outfits, tankar om lifvet, inredningsplaner, resor och fester.

Jag är så oändligt tacksam och glad över att jag vågade mig på bloggandet. För det kändes modigt i början! Att våga berätta om sig själv för främlingar kändes stort.

Tack alla som deltagit i någon form - som kommenterat, hängt med på bloggträffar och själva bloggat! Den här platsen på internet har gett mig så mycket kraft och kreativitet, mod att göra saker själv och inte bara följa strömmen, och massor med nya idéer och inspiration.

Hösten 2008 och hela 2009 hittar ni inte mera på internet. Då skrev jag på Blogspot, och senare for den bloggen tekniskt så sönder att jag gjorde den hemlig.

Från 2010 har jag bloggat på Ratata, och det var de första åren på den portalen som jag bloggade som allra mest.

Sedan hände några saker - bland annat Instagram och radiojobb på Yle, som tog av den tid jag använt på bloggen. Men Fager Dam  är fortfarande en viktig plats för mig fastän jag nu uppdaterar mer sporadiskt.  

Hoppas ni vill hänga med de kommande tio åren!

För fem år sedan gjorde jag små översikter över mina första bloggår, här finns dom:

Fager dam fem år: 2013
Fager dam fem år: 2012
Fager dam fem år: 2011
Fager dam fem år: 2010
Fager dam fem år: 2009
Fager dam fem år: 2008

17.10.2018 kl. 08:11

Jag hjärta Ischia!

Untitled

 

Alltså wow vilken resa vi haft! Den här bilden summerar bäst allt som är ljuvligt med Ischia. Hav, vackra vyer och god pizza. 

Ischia är en ö nära Neapel känd för sina varma källor. Jag har tidigare rest till Capri och Sorrento och kan nu säga att Ischia helt klart blivit min favorit!

 

Untitled

 

Pizzan åt vi på min födelsedag i Chalet Primavera på Spiaggia dei Pescatori, alltså fiskarstranden i Ischia Ponte. Vi hade blivit rekommenderade restaurangen av en lokalbo och den levde upp till förväntningnarna. Jättegod pizza med havet vid våra fötter!

 

Untitled

 

Här hugger jag i bruschetta på Zi Nannini som låg nära vårt hotell. De första dagarna var det ostadigt väder och som ni ser hade restaurangen plastväggar framme för att skydda mot vinden.
 

Untitled

 

Men när vädret blev bättre hade Zi Nannini en fin utsikt över havet. Soppan med musslor var deras godaste rätt! 

 

Untitled

 

Rakt under Zi Nannini ligger hotellets beach club. Vi bodde på Il Moresco, och reste med Aurinkomatkat. Hotellet har bryggor vid stranden där man kan njuta på en solstol och bada från en simtrappa.

 

Untitled

 

Badvakten lagar också kaffe. Här en macchiato med bara lite mjölk på espresson. 

 

Untitled

 

Jag reste med min mamma som visar prov på hur man badar i medelhavet. Det var sandbotten vid hotellets bryggor och vattnet var 22 grader varmt. Ja vet! Hur härligt! De första dagarna var det ostadigt väder men de tre sista dagarna fick vi njuta av sol och värme. 

 

Untitled

 

Nice utsikt fån hotellets beach. Det medeltida slottet som syns på den lilla ön här lär vara fint att se men vi njöt så mycket av la dolce vita att vi kom aldrig dit.

 

Untitled

 

En cappucino vid hotellets pool. Il Moresco har bassänger både inomhus och utomhus och vattnet lär vara från källorna som Ischia är känt för och innehåller mineraler. Inomhusbassängen är 35 grader varm och har en massa masserande strålar så ni kan tänka er hur avslappnad man blir efter det. Och bastu och gym och allt sånt finns det också i hotellet. Perfekt plats för avslappning!

 

Untitled

 

En kvällspromenad på Spiaggia dei Pescatori. I den här ändan bor folk precis vid stranden. Det var urmysigt med italienska pojkar som spelade boll och hundar som lekte i sanden.

 

Untitled

 

Glass inne i Ischia Porto. Vid ett litet torg nära vårt hotell ligger ett café som heter Vittoria och hade jättegod glass. Härligt att sitta där på kvällssidan med en glass eller Aperol spritz och kolla på alla mänskor som går förbi.

 

Untitled

 

Också inne i stan ligger Rossopomodoro som har så här god lunch. Pastan jag åt heter paccheri, här med musslor och pecorino-ost. Så gott.

 

Untitled

 

Vi hade halvpension och åt middagen på Il Moresco. Här den legendariska svamprisotton serverad i ett bröd som säger allt om hotellets restaurang. Det var hm intressant. Maten var medelmåttig på hotellet, ibland jättegott, ibland någon skosula till fisk som simmat direkt ur frysen.

Eftersom hotellet har fem stjärnor var det ett otroligt serverande, en massa kypare som sprang omkring och hällde upp vatten och maten serverades under silverkupor som på nån gammal film. Det var också fyra rätter varje kväll. Nåjo, vi fick gott vin.

 

Untitled

 

På lördagen följde vi med på Aurinkomatkats rundtur runt ön. En bra tur i teorin men i praktiken gick allt lite fel. Vi hade helt missuppfattat tiden och kom en timme för tidigt till samlingspunkten (men tur nog fanns det ett kafe bredvid så blev en extra morgonkopp). 

 

Untitled

 

Bussen var pytteliten men med knäna vid hakorna rullade vi mot sydkusten och Sant'Angelo som ligger vid udden man ser här på bild. Lär vara jättevackert. Men vi kom aldrig dit. Sant'Angelo är en bilfri by så bussen stannade en bit utanför. Vi tog en apelsinjuice på parkeringen. Började gå ner mot byn. Då kommer först en stormvind. Sen några regndroppar. Sedan ett skyfall som hotade att helt dränka oss trots att vi hade paraplyer. Vi sprang tillbaka till en pizzeria vi just gått förbi och åt en pizza medan regnet vällde ner utanför. Alltså nu har man nu otur.

 

Untitled

 

Farväl Ischia! Du är så fin! Jag vill definitivt åka tillbaka till Ischia. 

13.10.2018 kl. 18:43

Hur jag använder min bulletjournal på riktigt!

 

Just nu känns det som att min bulletjournal funkar perfekt. Jag har mycket på gång men de flesta bollarna hålls i luften eftersom jag har allt så bra organiserat i min anteckningsbok!

Men i videon ovan visar jag inte min riktiga bujo fast jag berättar om hur jag använder bujon på riktigt. Helt enkelt för att det mesta jag skriver ner är konfidenciellt eller personligt i någon mån. Ni kanske får veta vilken kosmetolog jag går till i alla fall...

Nedan de senaste månadsuppslagen ur min bulletjournal. Ack så fin och oskyldig septembersidan är före jag tog den i användning. 

 

Untitled

 

Untitled

 

Untitled

 

Untitled
30.09.2018 kl. 10:21

Nya brillor!

IMG_6793  2

 

Jag har skaffat nya glasögon! Har haft dem i en dryg månad redan men pga hett väder/inget smink/morgontur/sommarfiilis så har jag inte tagit vettiga bilder på dem att visa upp nånstans förrän nu.

 

IMG_6813 (2)

 

Glasögonen har en obestämbar färg. Jag vet ärligt talat inte om de är rosa eller ljusbruna. Eller någonstans mitt emellan? Men riktigt trevliga är de. Min bror har tagit bilderna, han är duktig på att fota.

 

IMG_6803 liten

 

Lite kul känns det ändå att vi har vinterschema på jobbet och att allt kör igång igen. Går att tänka nu när det blivit svalare. 

Men visst har det varit en fin sommar. Jag har jobbat största delen av tiden men kunnat kombinera det med att simma och ta långa veckoslut på stugan. Riktigt legat och drällt i varmt havsvatten och blivit förvildad. 

21.08.2018 kl. 15:59

Mitt sommarlov

Untitled

 

Så här ivrigt skuttade jag iväg på sommarlov i mitten av juni! Haren som bor vid vår sommarstuga är så söt <3 <3 Förövrigt spännande hur stor skillnad det är på skogsharen och fältharen, som man ser mest av i stan. Skogsharen är ulligare och gulligare och har mörkbrun päls. 

 

Untitled

 

Jag var hela två veckor borta från stan, mest på vår sommarstuga men hann också fira midsommar i Hangö. Var ruggigt väder på midsommarafton så jag var mycket glad över att min kompis Clara ordnat bastu för oss på Silversand! Bastu och god mat och sedan lite drinkar på HSF, vad är väl bättre.

Försökte reda ut vad som är säsongens innedrink. Googlade mig fram till att Aperol Spritz är out, Gin Tonic och Negroni är in. Men! Nu börjar jag misstänka att Limoncello Spritz blir nästa stora grej. Vad tror du?

 

Untitled

 

Har fixat mina sidor för juli i min bulletjournal. Och testat IGTV! För dig som inte visste så kan man nu ladda upp video på tio minuter på instagram. Japp, det finns inte liksom i bildflödet utan högst upp en IGTV länk som leder till ett helt nytt videoflöde. Det här har introducerats alldeles nu under de senaste veckorna. Jag filmade en snutt av min bujo för @fagerdam på insta, gå och kolla om ni är nyfikna.

 

Untitled

 

Skärgården alltså. Alltid fint! Var så himla skönt att få bara vara ett tag. 

Avslutade semestern med att fara till Borgbacken med min brors familj. Mycket kul att få smälla i sig våfflor och åka bergochdalbana med glada brorsdöttrar.

Untitled

 

Ja imorgon börjar jobbet igen. Har lite myror i benen nu för jag tycker jag borde börja jobba med något nytt i något skede, men vet inte vad det skulle kunna vara. Eller hur jag ska komma dit. He he. "Målmedveten".  

Det känns säkert klarare efter några dagar på jobbet. Har glömt bort lite mitt jobbjag vilket jag antar är tanken med att ha semester. 

02.07.2018 kl. 23:00

Vad jag hatar med bulletjournals!

Nu utmanar jag mig själv genom att göra en video där jag berättar om fenomen kring bulletjournal som gör mig irriterad! Har du också irriterat dig på samma saker?

15.06.2018 kl. 19:51

Kategorier

Senaste kommentarer

Augusti 2019

Här hittar du mig

Januari 2019

Hitta mig på Facebook, Instagram och Pinterest!Hur jag använder min bulletjournal för att söka jobbLux Helsinki 2019Jag trodde det var onödigt att färgmatcha2019 - året då jag vill blomstra

December 2018

Jag hade en bulletjournal utan att veta om det

November 2018

Så blev jag förtjust i JeppisMina planer för Nanowrimo och ny bulletjournal

Oktober 2018

Fager Dam fyller 10 år!Jag hjärta Ischia!

September 2018

Hur jag använder min bulletjournal på riktigt!

Augusti 2018

Nya brillor!

Juli 2018

Mitt sommarlov

Juni 2018

Vad jag hatar med bulletjournals!

Maj 2018

Den tidiga sommarenVåren 2018 - nytt i min garderobHej från Borgåstudion

Mars 2018

Min första bulletjournal i storlek A6Jag överlevde en andra omgång av Gossip Girl

Februari 2018

Mars månad i min bulletjournalMina bästa tips för Madrid

Januari 2018

Sista chansen att shoppa i MujiNytt år, nya målsättningar

December 2017

God Jul och Gott Nytt År 2018De ville inte charma mig, de ville bara känna sig mäktigaFinland 100 och en blå månad i min bulletjournal400 ord om dagen

November 2017

Schh, NaNoWriMo!

Oktober 2017

I min väska - ännu mera rosaDärför tycker jag om hösten

September 2017

Den stora blogglistanI min väska - rosa och rosorSimmar och simmar lite till

Augusti 2017

September i min bulletjournalDet blev en svart bujo - och ny insta!Vilken anteckningsbok ska bli min nästa bujo?

Juli 2017

Mina bästa Hangö-tips!Sommaren som icke blev

Juni 2017

Ivern var det inget fel på när jag gjorde mitt herbarium